Grattis till det stundande bröllopet!

Det är er dag och jag porträtterar den gärna. Jag är diskret, uppmärksam och låter all den glädje och alla de känslor som uppstår få blomma ut och ta sin plats.

Förfågan & Priser

Från och med Idag den 15 augusti -19 tar jag med glädje emot bokningar för återstoden av 2019 och hela 2020. Ni finner nödvändig information nedan tillsammans med hur ni skickar en förfrågan.

Bröllopsgalleri finns att se nedan.

Till Galleri

Dagen för bröllopet är er dag och jag porträtterar den gärna. Jag är diskret, uppmärksam och låtar all den glädje och alla de känslor som uppstår få blemma ut och ta sin plats. Jag har en bakgrund Inom mode-foto varifrån jag tar med mig stor erfarenhet av att få alla på plats att slappna av och förstås ett väl övat bildseende. En modell är förvisso ofta tränad och van vid fotografering, men det finns inget som kan mäta sig med de genuina känslor som uppstår vid livets speciella tillfällen – jag finns där för att fånga de ögonblicken.

“Det finns inget som kan mäta sig med de genuina känslor
som vi alla vid livets speciella tillfällen kan utstråla – jag
finns där för att fånga just de ögonblicken”

Jag tror starkt på att det är er upplevelse av mig som avgör om jag är rätt fotograf för er. Uppskattar ni mina bilder och är Intresserade ser jag därför gärna att VI först har ett kort informellt möte, antingen över en kaffe eller via skype. Först därefter tar ni ett beslut om jag är rätt fotograf för er.

När jag inte fotograferar arbetar jag som arkitekt, jag har att stort intresse för bildskapande och ser kombinationen av foto, arkitektur och design som en givande trio.

Det kan finnas många frågetecken Inför valet av fotograf. Jag vill tro att mina bilder tillsammans med den information som finns här är en bra introduktion till mig som fotograf. Alla bröllop är olika, alla har vi olika önskemål och idéer, skicka ett mail till mig så fortsätter vi därifrån!


Jag erbjuder följande paket

Halvdag

14 000 kr

ca 6h

Exempelvis porträtt, vigsel, lyckönskningar och mingel, grupporträtt och början av bröllopsmiddag.

3 fine-art prints.


Heldag

19 000 kr
ca 10h

Exempelvis förberedelser för brudparet, porträtt, vigsel, mingel och lyckönskningar samt bröllopsmiddag och fest.
5 fine-art prints


Anpassad

~
~

Ett paket skapat till era önskemål. Det kan inkludera fler timmar, andra-fotograf, resa etc. Tillsammans skapar vi ett som passar er.
Inom två veckor levereras därefter bilderna online. Jag tror inte på att begränsa de bilder jag skickar till ett fast antal, istället får ni helt enkelt alla bra bilder från dagen. Ni väljer förstås själva hur ni vill planera dagen. Kanske vill ni att jag i första paketet istället för att stanna under delar av middagen är med under förberedelserna istället? Självklart ordnar vi då det.

Skicka en förfrågan här